ENDERMOLOŠKI CENTAR LPG

lpg alliance

Endermološki centar LPG je prvi zvanično otvoren u Srbiji i Crnoj Gori, za uklanjanje celulita, masnih naslaga, negu lica reoblikovanje tela i podmladjivanja kože čije rezultate pomno prate strucnjaci iz LPG centra u Francuskoj.

Pratimo najsavremeniju tehnologiju i koristimo aparate sa FDA i CE sertifikatima, koji garantuju vašu bezbednost.

Kontinuirano se usavršavamo, kako bismo primenili najnovija saznanja iz dermoestetike.

Pažljivim i predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe i predlažemo vam tretmane koji su maksimalno efikasni za vas. Ujedno vas informišemo o prednostima i manama svakog tretmana ponaosob, kako biste stekli pravi uvid i realna očekivanja.

Ljubav i znanje moraju da idu zajedno, a uzajamno poverenje i poštovanje su preduslov za uspeh.

DOBITNIK NAGRADE

Wellness Award 2010 u kategoriji Medical Spa

LPG centar u Beogradu tokom 2010. godine istakao se originalnim Medical Spa konceptom koji je objedinio elemente tradicionalne, komplementarne medicine kao što su Reiki i aromaterapija sa najsavremenijim aparaturnim tehnikama kao što su mezoterapija aparatom Achthyderm bez primene igala i endermologija u programima za reoblikovanje, rejuvenaciju tela i poboljšanje strukture kože lica i tako značajno doprineo poboljšanju kvaliteta života svojih klijenata.

lpg endermoloski centar

Pored Pariza, NewYork-a, Hollywood-a, Rima… i  Beograd se sa našim endermološkim centrom uvrstio u familiju LPG centara u kome se mogu koristiti prednosti ove efikasne, komforne i prijatne metode, za koji je naš LPG centar licenciran od strane LPG systems.

Call Now Button