TRETMANI LICA

kontakt

Tretmani lica:

  • Enzimsko čišćenje lica – higijenski tretman
  • MESOESTETIC – hemijski pilinzi
  • MESOESTETIC + Dermapen
  • Anti- age tretmani
  • PRX*T33
  • Fitopiling – za problematičnu kožu
  • Tretman podočnjaka ( Fractora, Ergolift, Forlle’d,Krx)
  • Vitaminski tretman za pušačku kožu (mezoterapija bez igala)

Nega kože je više od kozmetičkog ulepšavanja.

MEDICINSKO KOZMETIČKI TRETMANI LICA se značajno razlikuju od klasičnih kozmetičkih tretmana lica. Klasični kozmetički tretmani lica podrazumevaju primenu toplotnih procedura (parenja kože vapozonom ili termalnim maskama) kojima se postiže otvaranje pora, ali i oštećuju krvni sudovi i vezivno tkivo kože.  Klasični kozmetički tretmani lica “parenje i ceđenje” su u svetu odavno postali deo prošlosti, a zbog trajnih posledica koje ostavljaju na kožu u nekim zemljama su čak i zabranjeni. Savremeni način života, nedostatak slobodnog vremena postavio je pred stručnjake zadatak da patentiraju nove tehnike i metode za čišćenje kože, popravljanje kvaliteta i strukture  – podmlađivanje, koje će za kratko vreme pružiti koži sve što joj je potrebno bez iritacije i bola. Sve to je danas moguće primenom medicinskih tretmana lica.

ENDERMOLOŠKI CENTAR LPG pruža široku lepezu visokoprofesionalnih tretmana sa trenutno vodećim svetskim brendovima na polju medicinske nege koji hrane kožu, hidriraju, uklanjaju ožiljke od akni, otoke oko očiju, proširene pore, izražene kapilare kao i mnoge druge znake fiziološkog i foto starenja.

Medicinski tretmani lica su izuzetno efikasani, minimalno neprijatni, tretmani se mogu obaviti i za vreme pauze na poslu jer ne traju duže od 30min i što je najvažnije ne iritiraju kožu pa se posle tretmana momentalno možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Medicinski tretmani lica se sprovode isključivo u centrima za profesionalnu  negu i podrazumevaju različite procedure hidratacije, izbeljivanja, komedolize, keratolize, stimulacije sinteze kolagenih i elastičnih vlakana i ćelijske prehrane kože.

Medicinsko kozmetički tretmani lica se mogu primenjivati i kod najosetljive kože kao i kože sa proširenim kapilarima.

Koji medicinski tretman lica je najbolji za vas zavisi od tipa vaše kože i efekta koji želite da postignete. Stručni tim Endermološkog centra LPG rado će vam preporučiti tretman koji će najbolje odgovarati potrebama vaše kože i sa kojim ćete postići najbolje rezultate.

Posle tretmana sa sigurnošću možemo reći da „čarolija postoji“.

tretman hidratacije lica
HIDRATACIJA LICA
MEDICINSKO KOZMETIČKI TRETMANI LICA
HEMIJSKI PILING
MEDICINSKO KOZMETIČKI TRETMANI LICA
LASERSKO PODMLAĐIVANJE LICA
MEDICINSKO KOZMETIČKI TRETMANI LICA
DermaOxy – TRETMAN KISEONIKOM
Call Now Button