Tretmani lica

Derma OXY

DERMAOXY S

Tretmani lica kiseonikom Derma Oxy koristi prednosti čistog kiseonika kako bi delotvorni sastojci stigli duboko u slojeve kože, gde mogu zaista uticati na suzbijanje znakova starenja.

Dermapen

DERMAPEN S

Dermapen je kozmetički aparat koji je napravio revoluciju u tretmanima lica i tela. Jedna je od najtraženijih procedura za tretman lica širom sveta. Dermapen tretman, poznat je i kao mikronidling tretman.

ACTHYDERM

Acthyderm S

Acthyderm, mezoterapija bez igala, najveće je dostignuće tehnologije u oblasti nazvanoj Transdermal Drag Deliveri. Koristi jedinstvenu tehnologiju za prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve kože.

LPG ERGOLIFT

lpg-ergolift

LPG tretman je brzi i potpuni efikasni anti-age tretman, jedinstven u svetu. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Uklanjanje bradavica

BRADAVICE S

Intervenciju treba obaviti čim se primeti bradavica jer su bradavice najčešće infektivne i mogu se proširiti na druge delove tela i na bliske osobe. Uklanjanje bradavica je proces prilikom koga se sa površine kože odstranjuje bradavičasto tkivo.

Forlled tretmani

FORLED S

Forlle’d tretmani su inovativni sistem za isporuku kao ekskluzivna kombinacija patentirane ultra niskomolekularne hijaluronske kiseline i jonizovanih minerala koji olakšavaju transport aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože.

Fractora podmlađivanje lica

FRAC

FRACTORA  

Po efektu moćan aparat koji radi na principu bipolarnih radiofrekventnih struja (RF) koje kontrolisano putem mikroiglica šalje energiju u duboke slojeve kože. Koža na povredu reaguje regeneracijom, podmlađivanjem lica. Obezbedjuje u jednom tretmanu dvostruki rezultat: obnavljanje površine kože, volumen i zatezanje.

Fractora forma

FORMA .

Najsavremenija tehnologija za zatezanje kože koja koristi bipolarnu radiofrekvenciju u cilju zatezanja i konturiranja lica i tela. FRACTORA  FORMA je sjajan izbor za zatezanje kože i kao takva, jedina je alternativa hirurškom liftingu.

LPG tretman uklanjanja celulita Beograd
Call Now Button