NUTRICIONISTIČKI PROGRAM

Endermološki centar LPG nakon dugogodišnjeg istaživanja na području pravilne ishrane i rada sa klijentima došao je do svog specificnog  programa za zdravo mršavljenje.

Odluka o prelasku na zdrav režim ishrane nikad nije laka, pogotovo ako se radi o većoj promeni životnih navika. Zato je savet nutricionista ključna kada želimo da postignemo trajne rezultate.

Program zdrave ishrane za mršavljenje  zasnovan je  na poštovanju metaboličkih procesa  tokom dana, zdravstvenoj i nutritivnoj proceni klijenata svih uzrasta.

NUTRICIONISTIČKI PROGRAM ima za cilj održavanje ili postizanje zdrave  telesne mase, poboljšanje imuniteta, regulaciju metaboličkih i hormonskih nepravilnosti, ublažavanje tegoba i bolova, pomoć svim terapijskim režimima, usporenje starenja i prevenciju.

Ovo je najefikasniji, najjednostavniji i verovatno najlakši način da se postignu ciljevi koje želimo kada je telesna težina, zdravlje  i fizički izgled u pitanju.

Individualni program  posvećen je predlogu i upoznavanju klijenata sa principima zdrave i pravilne ishrane koja bi trebalo da postane sastavni deo svakodnevnice.

Ovaj  jedinstven pristup  ukljucuje:

  1. Detaljnu  anamnezu
  2. Merenje procenta masnog tkiva
  3. Određivanje BMI na osnovu 4 parametra
  4. Odredjivanje zdrave  telesne težine
  5. Utvrđivanje nutritivne vrednosti organizma
  6. Izrada individualnog jelovnika za svaki dan po obrocima
  7. Recepti za pripremanje jela
  8. Odgovore na sva pitanja klijenata

 

Plan ishrane za mrsavljenje po danima ima za cilj da unapredi i poboljša zdravlje , ubrza metabolizam i regulise telesnu masu.

Dolazak u Endermoloski centar LPG  sa željom da trajno promene svoje navike i usvoje savete o zdravoj ishrani, biće dovoljni da postignemo maksimalne rezultate.

NUTRICIONISTIČKI PROGRAM

Uživajte u sebi i svom telu, to je jedina veza koja Vas nikad neće razočarati.

Call Now Button