body fx u lgp endermoloskom centru

BodyFXDelotvorno, sigurno, komforno i efikasno rešenje za otapanje lokalizovanih masti, uklanjanje celulita i reoblikovanje tela

BODY FX – ELIMINACIJA MASNIH NASLAGA I CELULITA je novo, neinvazivno rešenje za reoblikovanje tela i smanjenje celulita sa dugoročnim rezultatima. Ovaj tretman će reoblikovati vaše telo sa efektima ne-hirurške liposukcije.

Body FX je savršen način da zategnete opuštenu kožu na stomaku , da uklonite masne naslage sa istog, da otopite masne naslage sa bokova i drugih delova tela u cilju generalnog poboljšanja kontura tela.

Body FX koristi kombinaciju različitih klinički dokazanih modaliteta, uključujući bipolarnu radio-frekventnu energiju za duboko zagrevanje tkiva, vakum i elektroporaciju. Energija radio-frekventnih talasa deluje na kožu i masne ćelije izazivajući topljenje masnih ćelija i skupljanje kože. Vakum i kontrolisani energetski implusi usaglašeno deluju kako bi obezbedili lepe rezultate u oblikovanju tela. Ovom vrhunskom tehnologijom dolazi do APOPTOZE– prirodne smrti masnih celija. Na ovaj nacin oslobadjamo se masnih celija i nema vise praznjenji i punjenje istih.

Ova tehnologija je zaista jedinstvena jer rezultat nije samo redukcija masti. U isto vreme pored remodeliranja, dolazi do zatezanja kože. Imati sve ove efekte u jednom tretmanu san je svih nas.

  • Stomak, lokalizovane masne naslage i opuštenu kožu
  • Butine, i opuštenu kožu unutrašnje strane butina
  • Bokovi, tzv. “jahaće pantalone”
  • Ruke, zatezanje i uklanjanje masnih naslaga sa nadlaktica
  • Kolena, zatezanje i uklanjanje masnih naslaga
  • Otapanje tzv. ”love handles”

po potrebi i drugih delova tela u cilju generalnog poboljšanja kontura tela.

Body Fx koristi A.C.E. SIGURNOSNU TEHNOLOGIJU tzv.ZLATNI STANDARD

Serija RF talasa se isporučuje intezitetom od milion impulsa u sekundi čime se period kontakta jednog talasa sa površinom kože svodi na minimum. Tretman je veoma siguran i neinvazivan, a kako bi se povećala bezbednost, temperatura kože se tokom tretmana stalno prati. Ovo termičko praćenje pruža najveć istepen kontrole temperature i izbegavanje bilo kakvih neželjenih efekata.

Većina korisnika Body FX kaže da je tretman bezbolan i da se jedino može osetiti blago zagrevanje kože i njeno nežno pulsiranje kao posledica delovanja vakuma i radio-frekventnih talasa pri otklanjanju neželjenih masnih naslaga.

Preporučuje se osam tretmana, po jedan tretman nedeljno. Postepena poboljšanja mogu se videti već nakon prvih nekoliko tretmana – a ono što se primeti posle prvog tretman je glatka i nežna površina kože.

Apsolutno nema nikakvih problema da se narušava normalan život posle tretmana, tako da se on može uraditi i tokom pauze za ručak. Pacijenti će primetiti crvenilo i osetiti toplotu na tretiranom području, što će se smiriti posle nekoliko sati tako da ni u kom slučaju ne utiče na obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

“BODY FX – ELIMINACIJA MASNIH NASLAGA I CELULITA je prva i jedina tehnologija koja koristi usmerenu energiju radio-frekventih talasa za eliminisanje masti, zatezanje kože i stvaranje novog kolagena. Na taj način se koža i zateže i popravlja njen kvalitet – što je san svakoga ko želi da popravi oblik i stanje svog tela. Body FX je odlično rešenje za smanjenje ili uklanjanje celulita, smanjenje ispupčenja i nabora na koži, za zatezanje opuštene kože na stomaku, uklanjanje masnih naslaga oko struka, na bokovima, butinama i drugim regijama tela na kojima se najčešće pojavljuju neželjene masne naslage”

Call Now Button