Forlle’d tretmani lica

Forlled tretmani

Forlle’d profesionalni kozmetički proizvodi su jedini proizvodi za negu kože koji primenjuju najsavremenije tehnologije i rešenja iza kojih stoje eminentni naucnici na polju hemije I nano tehnologije.

Forlle’d je dobitnik Nobelove nagrade 2002. na polju nisko molekularne tezine Hijaluronske kiseline.

„Molekuli hijaluronske kiseline niske molekulske mase, u kombinaciji sa jonizovanim esencijalnim mineralima daju Forlle“d proizvodima neponovljivi kvalitet da dostave važne sastojke na neinvazivan način u duboke slojeve kože“

Profesionalna kozmetika visoke tehnologije iz Forlle“d-a obezbeđuje prirodnu regeneraciju kože stvarajući I održavajući njeno unutrašnje zdravlje.

Najbolji I najdelotvorniji rezultati su u u anti-ageing efektima, proizvodi obnavljaju strukturu kože, stimulišu sintezu kolagena I elastina I pružaju sjajnu antioksidativnu zaštitu,Unapređuju mikrofloru kože I tako ojačavaju njen imunitet, što je veoma važno za osetljivu I kožu sklonu flekama.

3D lift express Forlle’d

Ovaj specijalni Forlled tretmani ispravljaju znakove opuštene kože i pomaže da se postigne definisanija kontura lica.
Pružajući dubinsku hidrataciju i intenziviranje sinteze kolagena i elastina, kurs ovog tretmana sprečava prerano starenje kože, poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.

Procedura se može koristiti kao priprema za posebne prilike jer je efekat liftinga vidljiv i nakon jednog tretmana.

Čišćenje lica u dve faze

Call Now Button