FRACTORA FIRM / FORMA LIFTING

FRACTORA FIRM / FORMANEOPERATIVNI LIFTING ZA MANJE BORA I ZATEGNUTU KOŽU

Najsavremenija tehnologija za zatezanje kože koja koristi bipolarnu radiofrekvenciju u cilju zatezanja i konturiranja lica i tela.

FRACTORA FIRM / FORMA LIFTING je sjajan izbor za zatezanje kože i kao takva, jedina je alternativa hirurškom liftingu.
Lokalizovano, strogo dozirano, zagrevanje tkiva uzrokuje remodeliranje postojećih kolagenih vlakana, istovremeno ubrzavajući sintezu istih, čime se postižu dugoročni i ubedljivi rezultati u zatezanju kože.

Specijalna tehnologija po kojoj se Fractora Firm / Forma Lifting &Plus  razlikuje od drugih uredjaja omogućava produženo izlaganje toploti, a ugradjeni bezbednosni mehanizmi omogućavaju produženo dubinsko dejstvo i efikasnost bez bojazni od povredjivanja površine kože.

FRACTORA FORMA  je pogodna za sve tipove kože, posebno za osobe koje žele da na neinvazivan način poprave kvalitet svoje kože uz očuvanje prirodnog izgleda. Koža postaje glatka, boljeg tonusa i sa manje bora.

 

Forma&Plus zateže kožu i istovremeno popravlja njen kvalitet. Bore postaju pliće i manje vidljive zahvaljujući prirodnom popunjavanju novim kolagenom.

Lice i vrat

FORMA firming  deluje ne samo na kožu lica, nego i na opuštenu kožu u nivou donje vilice i vrata, koju je najteže tretirati.
FORMA firmingom tretiraju se zona čela, bore oko očiju, gornji i donji kapci, nazolabijalne bore, obrazi, zona oka usana…
Na ovaj način postižemo konturiranje i zatezanje kože, sa mnogo manje vidljivim finim linijama i borama.

Preporučuje se serija od 4-8 tretmana, jednom nedeljno. Kod pacijenata sa blago opuštenom kožom, može se postići poboljšanje i sa manje tretmana i uz duži period izmedju dva tretmana.

Ipak, pristup svakom pacijentu je individualan, pa je samim tim procena strucnjaka neophodna.

Sam tretman je vrlo komforan i ne zahteva nikave posebne pripreme. Tokom tretmana, oseća se samo lagano, prijatno zagrevanje. Nakon tretmana postoji blago crvenilo i osećaj toplote na koži, koji mogu trajati do sat vremena.

Period oporavka ne postoji. Pacijenti se mogu odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Apsolutno DA.

Kompatibilna je sa nizom aparaturnih i anti – age procedura ( mezoterapija bez igala, enzimski tretmani, hemijski piling…).

  • komforna je i bezbedna procedura, nema perioda opravka
  • pogodna je za sve tipove kože, čak i jako osetljivu
  • može se koristiti na svim delovima tela: lice, vrat, zadnjica, noge…
  • konturira i reoblikuje kako lice, tako i telo
  • pored toga što zateže kožu, doprinosi i smanjenju obima tretirane regije
Call Now Button