LASERSKO PODMLAĐIVANJE LICA

lasersko podmladjivanje lica

IPL –  podmladjivanje lica

Revolucionarni  tretman podmlađivanja koze  primenom pulsirajuce  svetlosne energije.

U suštini, ova tehnologija se zasniva na primeni intenzivne pulsne svetlosti na različitim delovima kože. Pre tretmana klijentu se nanosi hladan gel na oblasti koje se tretiraju. Prilikom tretmana nose se zaštitne naočare da bi se zaštitile oči od svetlosti dok terapeut koristiti aparat koja se naziva IPL uređaj. Ovaj aparat se prisloni na problematične delove kože i emituje svetlost koja zagreva kolagen u koži i koja koži daje podsticaj za regeneraciju i stvaranje novih ćelija. Povećana proizvodnja kolagena može popuniti fine linije i bore na licu,smanjiti brazde izmedju nosa I usana, smanjiti prosirene pore, fleke, neravnine, kao i neke sitne ožiljke. IPL tehnologijom takođe može doći do smanjenja crvenila i diskoloracije na koži, koža postaje zategnutija, nežnija , boljeg kvaliteta I vidno podmladjena.

 

KOLIKO TRAJE TRETMAN I KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

IPL-laser terapija lica  je veoma jednostavana, bezbedna,, efikasna  i potpuno bezbolna.. Na početku tretmana utvrdi se plan IPL tretmana za svakog klijenta, u zavisnosti od tipa I  stanja  koze. Najčešća serija tretmana se sastoji od 4 do 6 tretmana sa razmakom od  3 nedelje između svakog pojedinačnog tretmana. Svaka sesija obično traje oko 20 minuta nakon čega klijent može nastaviti sa svojim dnevnim obavezama. IPL tretmani daju postepen, prirodan napredak sa odličnim dugoročnim rezultatima. IPL tretman kože je popularan način da se smanje znaci starenja na licu, vratu, grudima, rukama i šakama.

KOME JE NAMENJEN  TRETMAN?

IPL –laser  terapija lica

Osobama koje žele da zadrže mladalački izgled bez podvrgavanja hirurškoj intervenciji.

Osobama koje su pušači, imaju crvenilo, pigmentaciju, ožiljke na koži ili oštećenja nastala prekomernim sunčanjem.

Osobama koje žele da smanje veličinu pora, sitne bore ili poboljšaju teksturu i uklone beživotni izgled kože.

Lasersko podmlađivanje lica je inovativna neinvazivna metoda koja pruža momentalne, vidljive i dugotrajne rezultate za:

  • Lasersko podmlađivanje lica, vrata i dekoltea
  • Uklanjanje pega i fleka
  • Redukcija ožiljaka i ožiljaka od akni
  • Tretmani aknozne kože
  • Tretmani kuperozne kože
  • Uklanjanje ožiljaka i strija

Revolucionarni tretman podmlađivanja kože u tri koraka primenom elos tehnologije koja objedinjuje optičku energiju i energiju bi-polarne radio frekvencije.

Prvi korak – tretman pigmentnih i vaskularnih promena. Pulsirajuća svetlost se emituje na kožu lica i jasno uklanja kapilare, pigmentacije, sunčane pege i druge nepravilnosti na koži.

Drugi korak – zatezanje kože. Kombinacijom dejstva pulsirajuće infracrvene svetlosti i bi-polarnih radio talasa dolazi do momentalne kontrakcije postojećih kolagenih vlakana što za rezultat ima vidljivo zatezanje kože.

Treći korak – tretman bora. Primenom frakcionisanih radio talasa stimuliše se sinteza nove kolageno-elastične strukture i postiže trajno poboljšanje kvaliteta i strukture kože. Bore se popunjavaju, a koža postaje zategnuta i glatka.

Ovaj revolucionarni tretman obuhvata seriju od tri do pet tretmana koje se ponavljaju na tri do četiri nedelje.

Lasersko podmlađivanje lica je inovativna neinvazivna metoda koja pruža momentalne, vidljive i dugotrajne rezultate.
Lasersko podmlađivanje lica

Lasersko podmlađivanje lica

 

Laser rozacea

Laser rozacea

 

Laser lica

Laser lica