FAQ

Celulit | LPG Endermološki centar daju odgovore na neka Vaša česta pitanjaProblem sa celulitom, problemi sa aknama, tretmani lica, tretmani tela.. Na jednom mestu

POVEĆAJTE ZADOVOLJSTVO VIDLJIVIM REZULTATIMA U MRŠAVLJENJU I BORBI PROTIV CELULITA I OPUŠTENE KOŽE

Rezultati vidljivi već od prvog tretmana

• Inteligentni, individualni tretmani prilagođeni potrebama svakog klijenta

Individualno kreiranje protokola, kreira se direktno na aparatu LPG Alliance

  • Deluje na ciljana područja
  • Kvalitet kože
  • Reoblikovanje tela

Tretmani se rade tokom cele godine

REOBLIKOVANJE TELA CELLU M6 ALLIANCE

Celulit – kako ga ukloniti

LPG ALLIANCE –  ENDERMOLOGIE  je ekskluzivna, inovativna  tehnologija za mršavljenje, reoblikovanje tela i anticelulit tretmane.

LPG Alliance je motorizovana masaža, neinvazivna tehnika koja se sastoji od mehaničke stimulacije kože čiji je rezultat reaktivacija metabolizma ćelija.

Najbolji tretman za cleulit je Endermologija. To je prva metoda za lečenja celulita koju je potvrdila američka Uprava za hranu i lekove.

Ovaj savez omogućava višedimenzionalnu stimulaciju tako da istovremeno pojačava različite fiziološke mehanizme. Istovremeno mehaničko dejstvo LPG glave podstiče prirodno oslobađanje lokalizovane masti i celulita, učvršćuje i vraća tonus koži, a izgled „NARANDŽINE KORE” nestaje.

LPG Tretmani tela su personalizovani.

  • Pametni i individualni tretmani prilagođeni potrebama svakog tipa kože
  • Vidljivi rezultati nakon 3 tretmana

Koji su tretmani za uklanjanje lokalizovanih masti

BodyFX tretman

Delotvorno, sigurno, komforno i efikasno rešenje za otapanje lokalizovanih masti, uklanjanje celulita i reoblikovanje tela

Body FX je novo, neinvazivno rešenje za reoblikovanje tela i smanjenje celulita sa dugoročnim rezultatima. Ovaj tretman će reoblikovati vaše telo sa efektima ne-hirurške liposukcije.

Body FX je savršen način da zategnete opuštenu kožu na stomaku , da uklonite masne naslage sa istog, da otopite masne naslage sa bokova i drugih delova tela u cilju generalnog poboljšanja kontura tela.

Ova tehnologija je zaista jedinstvena jer rezultat nije samo redukcija masti. U isto vreme pored remodeliranja, dolazi do zatezanja kože. Imati sve ove efekte u jednom tretmanu san je svih nas.

Zahvaljujući specijalno dizajniranom nastavku Forma&Plus, može da se tretira i telo. Frakcionim dejstvom talasa zateže se opuštena koža ruku, stomaka, unutrašnje strane butina, kao i dela iznad kolena.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO ZA ZATEZANJE KOŽE?

Preporučuje se serija od 4-8 tretmana, jednom nedeljno. Kod pacijenata sa blago opuštenom kožom, može se postići poboljšanje i sa manje tretmana i uz duži period izmedju dva tretmana.
Ipak, pristup svakom pacijentu je individualan, pa je samim tim procena stručnjaka neophodna.

Kako  da podignem zadnjicu?

Za mnoge žene a naročito muškarce, obla, čvrsta i podignuta zadnjica je jedan od važnijih atributa privlačnosti. Njen izgled uglavnom zavisi od genetike ali i od godina i stila života.

Dugotrajno sedenje, odsustvo fizičke aktivnosti, hormoni, godine vremenom dovode do toga da se zadnjica deformiše, postaje opuštena i bez forme.

Nekada je jedino rešenje ovog problema bila hirurška intervencija ali danas, na sreću, postoji FORMA&PLUS.

LIPOLIZA

Topljenje lokalizovanih masnih naslaga

Karakteristika masnih celija je da je njihov broj i raspored u telu genetski predodređen (telesna masa nije predodređena), te se one za razliku od celija većine drugih tkiva nemaju mogućnost umnožavanja. Masne celije se samo povećavaju i bujaju ili smanjuju, zavisno od količine masti u organizmu. Upravo iz ovoga razloga neke osobe su sklonije debljanju od drugih, te takođe neke osobe nakupljaju masne naslage samo na određenim delovima tela. Na sam proces bujanja masti, osim naslednih faktora, prvenstveno deluje i sam način prehrane, količina trošenja energije odnosno upraznjavanje fizicke  aktivnosti.

Topljenje masnih naslaga na stomaku, bokovima, kolenima, korekcija podvaljka, lipoma..

 

Mezoterapija akni – Tretman aknozne kože

Akne su hronična inflamatorna bolest pilosebacealnih jedinica, naročito na licu, grudima i leđima. Oko 80% populacije od 12 – 24 godine ima akne. Psihički problemi nastaju kod oko 70% adolescenata. Oko 5% žena i 1% muškaraca sa aknama imaju potrebu za lečenjem između 25. i 40. godine.

MEZOTERAPIJA BEZ UPOTREBE IGALA ACTHYDERM-om

Mezoporacija je najsavremenija metoda za bezbolno i trajno rešavanje problema akni. Ova metoda sastoji se od aplikacije aktivnih supstanci koje smanjuju inflamatorni (upalni) proces.

KAKO FUNKCIONIŠE
Virtuelna mezoterapija-mezoporacija- koristi elektromagnetne talase i radi na principu elektroporacije (otvaranje pora na koži) i elektrorepulsije ili transdermalno sprovođenje aktivnih supstanci do dubljih slojeva kože.

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO
Tretmani se sprovode jednom do dva puta nedeljno  u periodu od 2-5 nedelja u zavisnosti od stepena akni. Tretman traje oko 30 minuta, veoma je prijatan i delotvoran.

Koji je efikasan tretman protiv bora i ožiljaka od akni?

FRACTORA  po efektu moćan aparat koji radi na principu bipolarnih radiofrekventnih struja (RF) koje kontrolisano putem mikroiglica šalje energiju u duboke slojeve kože, gde se energija RF struja pretvara u toplotu. Koža na povredu reaguje regeneracijom, stvarajući novi kolagen, i na ovaj način obezbedjuje u jednom tretmanu dvostruki rezultat:

Obnavljanje površine kože

– sa rezultatima koji su uporedivi sa do sada najjačim hemijskim pilinzima i CO2 laserom, uz znatno kraće vreme oporavka.
Obnovljena površina kože deluje svežije, sa mnogo manje bora.
Ten je čistiji, ujednačeniji, bez crvenila i fleka.

Volumen i zatezanje

– produkcija novog kolagena daje volumen koži iznutra, a novi elastin čvrstoću.

FRACTORA FIRM / FORMA

NEOPERATIVNI LIFTING ZA MANJE BORA I ZATEGNUTU KOŽU

Najsavremenija tehnologija za zatezanje kože koja koristi bipolarnu radiofrekvenciju u cilju zatezanja i konturiranja lica i tela.

FRACTORA  FORMA je sjajan izbor za zatezanje kože i kao takva, jedina je alternativa hirurškom liftingu.
Lokalizovano, strogo dozirano, zagrevanje tkiva uzrokuje remodeliranje postojećih kolagenih vlakana, istovremeno ubrzavajući sintezu istih, čime se postižu dugoročni i ubedljivi rezultati u zatezanju kože.

Specijalna tehnologija po kojoj se Fractora/Forma&Plus  razlikuje od drugih uredjaja omogućava produženo izlaganje toploti, a ugradjeni bezbednosni mehanizmi omogućavaju produženo dubinsko dejstvo i efikasnost bez bojazni od povredjivanja površine kože.

Detaljnije možete pročitati ovde

Duboka hidratacija suve kože

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je supstanca sadržana u ljudskom telu kao najvažniji sastavni deo vezivnog tkiva i hrskavice. Utiče na sveukupne funkcije vezivnog tkiva i obezbeđuje podmazivanje površina hrskavice u zglobovima. U kozmetičkoj industriji je haijaluronska kiselina zanimljiva zato jer podstiče proizvodnju kolagena i elastina, te je odgovorna za sposobnost kože da veže vodu. Budući da je važna za proizvodnju kolagena i elastina, što je više ima u telu, to će zglobovi biti „podmazaniji“, a koža elstičnija.

Ime je dobila od grčke reči „hyalos“ što znači staklo – zbog svoga izgleda.

Pomoću Acthyderma moguće je uneti HIJALURONSKU kiselinu do dubljih slojeva kože čistoće 99.99%.

REZULTAT: Koža je zategnuta, ishranjena, jedra i podmlađena.

Endermološki centar LPG nakon dugogodišnjeg istaživanja na području pravilne ishrane i rada sa klijentima došao je do svog specificnog  programa za zdravo mršavljenje.

Odluka o prelasku na zdrav režim ishrane nikad nije laka, pogotovo ako se radi o većoj promeni životnih navika. Zato je savet nutricionista ključna kada želimo da postignemo trajne rezultate.

Diodna laser tehnologija za epilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat 3XC ALFA PORTABL koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm. Talasna dužina 808nm je posebno efektivna na melanocite folikula dlake, bez oštećenja okolnog tkiva, jer se koherentno lasersko svetlo precizno usmerava. Stablo dlake i folikuli unutar melanina mogu apsorbovati laserski talas i pretvoren u toplotu, na taj način povećavajući temperaturu samih folikula.

Koliko tretmana je potrebno?

Rezultati su individualni. Svaka osoba drugačije reaguje na tretman, pa čak i različite oblasti na istom telu. Hormonski status, upotreba nekih lekova, genetike i slično utiču na rezultate tretmana.

Smatra se da je 6-8 tretmana potrebno da bi se uklonilo 60-90% dlaka, za bolje rezultate potrebno je više tretmana.

lpg alliance
Call Now Button